Božinovski: Toše nije poginuo u udesu

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božinovski: Toše nije poginuo u udesu

Saobraćajna nesreća kod Nove Gradiške u kojoj je poginuo Toše proeski nikada se nije dogodila - tvrdi makedonski novinar Zoran Božinovski

SAOBRAĆAJNA nesreća kod Nove Gradiške u kojoj je poginuo Toše proeski nikada se nije dogodila!
Ovako smelu tvrdnju izneo je makedonski novinar Zoran Božinovski, za hrvatski portal Index, najavljujući da će obelodaniti rezultate svog četvorogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << istraživanja o pogibiji mlade balkanske pop zvezde.
Božinovski je podsetio da već više od tri godine tvrdi kako je udes zapravo insceniran. Govoreći o pozadini čitave priče, ovaj novinar, prema pisanju Index.hr, kaže da je 'ceo Toešetov menadžerski tim bio pod istragom za pranje novca iz Kuvajta'?!
Novčane transakcije oko pevača navodno je pratila i makedonska Direkcija za sprečavanje pranja novca, ali da tužilaštvo nikada nije pokrenulo istragu.
- Tadašnja vlast nije učinila ništa da pevača skloni iz takvog okruženja, ostavili su ga na milost i nemilost mafiji - tvrdi Božinovski.
On iznosi i spekulaciju da se Tošetu, navodno, svetila i jedna politička stranka u čijoj predizbornoj kampanji nije hteo da peva.
Makedonski novinar je, kako podseća Index, već je dva puta pretučen zbog tvrdnji o ljudima iz okruženja pokojnog pevača, a u Makedoniji ga mnogi smatraju neverodostojnim izvorom, koji samo traži medijsku pažnju.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.