Izvor: JUGpress.com, 27.Dec.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimski dani u Medijani

NIŠ

Gradska opština Medijana i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zimski dani u Medijani“ u parku Sveti Sava koji će trajati tri dana, od 24. do 26.decembra.

 „Lokacija je stara, plato isped hrama Cara Konstantina i Carice Jelene. Deca će u tim danima da se druže sa omiljenim likovima iz crtanih filmova, a biće postavljena i kućica Deda Mraza“, kaže Dušanka Kitanović iz Gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << opštine Medijana.

Ona dodaje da su mališani iz ove Gradske opštine ali i ostalih opština navikli da krajem decembra dođu u park Sveti Sava gde ih očekuju njihovi omiljeni likovi iz crtanih filmova sa kojima mogu da se druže, slikaju i provedu neko vreme.

„Decu će tih dana obradovati i dolazak Deda Mraza. Mališani će moći da se slikaju sa njim, a pripremili smo i puno slatkiše“, dodaje Dušanka Kitanović.

Nakon Nove godine Gradska opština Medijana najavila je organizovanje „Božićnog kutka“ koji će biti  organizovan u Episkopskoj ulici i u porti Saborne crkve u sradnji sa niškom Eparhijom. Biće organizovano i tradicionalno lomljenje česnice za Badnji dan što je poseban doživljaj za mališane koji dođu sa svojim roditeljima.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.