Vulin u kampanji tokom pauze za doručak

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin u kampanji tokom pauze za doručak

Predsednik Pokreta socijalista i ministar za socijalna pitanja Aleksandar Vulin promovisao je svoju stranku u niškom parku Svetog Save. Iako su bili prepodnevni sati, kaže da to ne radi u radno vreme, već da je bio na pauzi za doručak, a nakon toga je otišao u Doljevac da kao ministar obiđe starački dom.

Aleksandar Vulin kaže da ne troši državne resurse, niti radno vreme, a uspeva da stigne sve. Bavi se predizbornim aktivnostima, ali i državničkim poslom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Kao što znate, ja ću sada biti u Doljevcu gde ćemo videti koliko smo novca uložili u taj dom. Ovde u Nišu smo uložili više od 20 miliona dinara i u radno i u neradno vreme. Mogli ste da me pitate i kada dolazim u 7 uveče, ali sasvim je u redu. Neko koristi pauzu za doručak ovako, a neko je koristi onako - kaže Vulin.

To što kao ministar obilazi svakodnevno Srbiju, kako kaže, nije kampanja.

Ako bih ja prvi put prošao Srbiju sa severa na jug i sa juga na sever u 45 dana kampanje, bio bih loš ministar i ne bih poznavao svoju zemlju. Ja Srbiju obilazim svaki dan. Uostalom Ministarstvo koje ja predvodim ima veliku odgovornost. Kad bih čekao kampanju da sve obiđem, vidim, pomognem i rešim problem to bi bilo zaista loše - kaže Vulin.

Na predizbornom skupu u parku Sveti Sava prisutni su bili i vodeći ljudi Pokreta socijalista, među njima i Rade Rajković, predsednik Gradskog odbora i kandidat za odbornika u gradskom parlamentu. Pokret socijalista deo je izborne liste “Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje” koju okuplja SNS i na republičkom i lokalnom nivou.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.