Većina škola u Nišu danas proslavila školsku slavu

Izvor: juGmedia, 25.Jan.2013, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većina škola u Nišu danas proslavila školsku slavu

NIŠ – U većini od 36 osnovnih i desetak srednjih škola školska slava Sveti Sava proslavljena je dva dana ranije na osnovu preporuke Ministarstva prosvete. Svetosavska akademija koju organizuje niška Eparhija biće održana u nedelju, u Domu vojske

Sečenjem slavskog kolača i prigodnim programima učenici su obeležili Savindan. U jednoj od osnovnih škola „Car Konstavnitn“ svečanosti je prisustvovao i predsednik Skupštine grada prof. dr Mile Ilić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
Predsednik je čestitao školsku slavu i poželeo ovoj ustanovi na čelu sa direktorom Nenadom Stefanovićem da nastave  uspesima i rezultatima. Takođe je naveo je „put svetosavlja mora biti ono čemu će težiti savremeno školstvo“.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obeležena školska slava - Sveti Sava

Izvor: Studio B, 25.Jan.2013

Većina škola u Srbiji danas je obeležila svoju slavu - Svetog Savu. Adekvatne priredbe održane su i beogradskim školama...U skladu s preporukom ministarstva prosvete, svetosavske priredbe održane su dva dana ranije...Zvanično se taj praznik obeležava 27. januara, a pošto bi to ove godine bila...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.