Izvor: Press, 22.Okt.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Romantična prosidba ispred Hrama Svetog Save: Danijelu Karić dečko verio na poseban način!

Koreograf Ivan Mileusnić verio je Danijelu Karić ispred Hrama Svetog Save prošle nedelje, a sada je izašao i video tog za njih posebnog događaja!

Danijela i Ivan su u vezi nešto više od godinu dana, a evo kako je izgledala prosidba: 
Keba progovorio o Severini, pa napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << studio emisije „Kontravizija“!

Romantična veridba bila je isplanirana do tančina, a sve je izgledalo kao u bajci. Danijela je do Hrama Svetog Save došla sa prijateljicom,a onda su je opkolile balerine obučene u belo. Mileusnić, inače koreograf po zanimanju, strpljivo je čekao a onda se stvorio pred Danijelom sa vereničkim prstenom i crvenom ružom.
Karićeva nije mogla da zaustavi suze, a celo događaj izgledao je kao scena iz romantičnog filma. Ono što je posebno privuklo pažnju prisutnih je da su Ivan i Danijela savršeno uskladili stajlinge taj dan.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.