Izvor: Blic, 15.Maj.2023, 20:30

(VIDEO) ĐANIJA KITE EVRIMA NA SVADBI SINA Fokera NOSILI NA LEĐIMA dok je pevao, a od ogromanog bakšiša jedva drži mikrofon

Sin folkera Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković i njegova izabranica Minja venčali su se danas u Hramu Svetog Save u Beogradu, a gala proslavu su nastavili u jednom beogradskom restoranu.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) Sve oči uprte u ŽENU PEVAČA na svadbi Đanijevog sina: Katarina Kolozeus u sakou, a ispod SAMO BRUSHALTER - bujne grudi u prvom planu

Izvor: Blic, 15.Maj.2023

Porodica Trajković napravila je gala slavlje u jednom beogradskom hotelu. Đanijev mlađi sin Marko se oženio, a brojne njegove kolege su došle da uveličaju proslavu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.