Ugostili i Austrijance

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2013, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugostili i "Austrijance"

U Srpskom kulturnom klubu "Sveti Sava" u Flavilu, na dočeku srpske Nove godine polovina gostiju bila je iz Hohenemsa i Dornbirna, iz obližnje Austrije. Uz lepu muziku orkestra Nikole i Srećka, ambijent je bio još lepši. Na dočeku su bili i članovi SFD-a Homolje koji su, uz pesmu, ostali do kasno u noć.

Dragan i Cica Matejić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa prijateljima Milovanom i Marinom Janković

 

- Lepo smo se proveli i srpsku Novu dočekali kako dolikuje - kaže Jugoslav Stojković, član uprave kluba.

- Čuli smo da u Flavilu svira "živa" muzika za doček i zbog toga došli smo da ovde proslavimo Srpsku novu godinu - dodaje Dalibor Vasilj, rodom iz Pančeva, koji živi u Dornbirnu, u Forarlbergu.

- Svejedno nam je da li se sutra radi ili ne. Našu srpsku novu godinu moramo da proslavimo. Koliko puta smo tako ostali do kasno u noć i nije nam bilo teško na poslu, ali večeras je nešto specijalno. Zato se veselimo, pijemo i jedemo, muzika je fina i idemo u susret našoj Novoj godini - veli Dragan Matejić iz Ucvila, rodom iz Dragova kod Kraljeva.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.