Izvor: Blic, 23.Okt.2021, 13:42

UDAJE SE TAMARA ĐURIĆ Evo kome će danas izgovoriti sudbonosno "DA": Slavlje sledi u LUKSUZNOM RESTORANU (FOTO)

Starleta Tamara Đurić, danas će se u Hramu Svetog Save zavetovati na večnu ljubav ocu svoje ćerke Tamare, biznismenu Nikoli Kačareviću.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAMARA ĐURIĆ SE UDAJE! Rešila da na isti dan KRSTI ĆERKU: Evo gde će se održati ceremonija

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021

Čestitke pljušte!..Tamara Đurić kako saznajemo, rešila je da danas stane na ludi kamen sa svojim izabranikom sa kojim je dobila ćerkicu biznismenom Nikolom Kačarevićem...Pored toga, ona će isto danas i krstiti svoju ćerkicu Tamaru, a a ceremonija bi trebalo da se upriliči u Hramu Svetog Save...Buduća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(VIDEO) PLJUŠTE HILJADARKE ISPRED HRAMA Trubači sviraju! Tamara Đurić IMA 2 RAZLOGA ZA SLAVLJE, odbrusila na pitanje o suprugu: "On se ne pita"

Izvor: Blic, 23.Okt.2021

Starleta Tamara Đurić, danas se zavetovala na večnu ljubav ocu svoje ćerke Tamare, biznismenu Nikoli Kačareviću, a ujedno su i krstili njihovu naslednicu Tamaru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.