Izvor: Glas javnosti, 25.Apr.2012, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri škole u Beogradu dobile prilazne rampe za učenike sa invaliditetom

BEOGRAD - Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Sveti Sava” na Umki jedna je od tri srednje škole u kojima su nedavno postavljene prilazne rampe i uređeni toaleti za učenike sa invaliditetom. Prema rečima Dragice Moro, zamenice  sekretara za obrazovanje, grad Beograd je ove godine finansirao adaptaciju toaleta i prilaza u Školi za oštećene sluhom  „Stefan Dečanski”,  a do kraja nedelje biće završeni radovi i u Srednjoj ekonomskoj školi „Nada Dimić” u Zemunu.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toaleti i rampe za učenike sa invaliditetom

Izvor: Studio B, 25.Apr.2012

Uređeni toaleti i rampe za učenike sa invaliditetom u još tri škole ..Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Sveti Sava" na Umki jedna je od tri srednje škole u kojima su nedavno postavljene prilazne rampe i uređeni toaleti za učenike sa invaliditetom...Prema rečima Dragice Moro, zamenice...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.