TRAJKOVIĆI STIGLI ISPRED HRAMA: Vetar zadigao venčanicu Đanijeve snajke - oko noge nosi zaštitu od uroka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 15:25

TRAJKOVIĆI STIGLI ISPRED HRAMA: Vetar zadigao venčanicu Đanijeve snajke - oko noge nosi zaštitu od uroka! (FOTO)

Pojavila se u raskošnoj venčanici!

Sin folkera Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković i njegova izabranica Minja venčavaju se danas u Hramu Svetog Save.

Mladenci su stigli, a dok je Marko odabrao crni smoking, mlada je zablistala u raskošnoj venčanici.

U jednom trenutku je vetar podigao mladinu venčanicu, te se na njenoj nozi video crveni konac, za koji naš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << narod smatra da štiti od uroka.

Takođe, božur je cvet za koji se mlada odlučila, a na jeziku cveća, božur nosi simbolično značenje romantike, saosećanja, sreće, prosperiteta, srećnog praka, pa čak i stidljivosti.

Đanijeva supruga Slađa specijalno se spremila za ovu priliku, ona se pojavila u zelenoj haljini koja je istakla njen bujni dekolte, dok je skupila kosu i stavila nadogradnju.

Đani je stigao veoma raspoložen ispred Hrama.

Inače, Marko i Minja Trajković prošle godine venčali su se u opštini. Par je takođe prošle godine dobio sina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.