Svetosavski sajam knjiga u Galeriji Srbija

Izvor: RadioCity.rs, 24.Feb.2016, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetosavski sajam knjiga u Galeriji Srbija

12. Svetosavski sajam knjiga svečano je otvorio Uroš Petrović, popularni dečiji pisac poznat po zbirkama mozgalica i romanima u zagonetkama, koji je poručio da je veoma važno kakve knjige deca čitaju u ranom detinjstvu.
Neki od izdavača sa kojima smo razgovarali preporučuju kupovinu na sajmu zbog sniženja koja idu i do 40 posto, a kažu da se na štandovima mogu pronaći brojni različiti izdavači i knjige >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << beletristike, savremene psihologije, stručne literature, dečije knjige, i drugo. Većina knjiga je sa posebnim sajamskim popustom, u zavisnosti od štiva.

„Mi imamo preko 30 izdavača na štandu, to su knjige naših novih pisaca, svi naslovi Umberta Eka, savremenih dečijih pisaca i još dosta toga. Nišlije uglavnom kupuju romane, a dečije knjige kao prethodnih godina slabije. Sve knjige su po 200-300 dinara jeftinije nego u knjižarama“, rekla je Ema Kostić, sa štanda izdavačke kuće „Maki Book“.
Za vreme trajanja sajma biće organizovano i nekoliko promocija knjiga. U utorak, 23. februara će od 18 sati biti održana promocija knjige Vidosava petrovića „Niške anegdote XIX i XX veka“.
Cena ulaznice je 50 dinara, a sajam je otvoren svakog dana od 10 do 18 sati.

Program promocija 12. Svetosavskog sajma knjiga
Sreda 24. februar
18 sati Promocija knjige Pozorištance – specijalno izdanje Treš magazina, Marjan Todorović - Maksa  
Četvrtak, 25. februar
17 i 30 sati Uručenje nagrada sajma u Paviljonu u Tvrđavi
18 sati Promocija knjige „Srodne duše“, Vladimir Vučković
Petak, 26. februar 
18 sati Promocija knjige „Šta ako...“, Violeta Jović
Subota, 27. februar 
17 i 30 Humanitarno veče – promocija knjige „Pod svetlom istine“, Ana Ilić
19 sati Promocija knjige – „Zvezda Anđelije Lot“, Beka Mitić Ristić, Paviljon u Tvrđavi

Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.