Svetosavski bal u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Jan.2015, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetosavski bal u Nišu

Treći dobrotvorni Svetosavski bal održaće se u Nišu 31. januara u hotelu Grand

Studentski kulturni centar Niš i Univerzitet u Nišu, pod pokroviteljstvom rektora profesora, dr Dragana Antića, sa blagoslovom episkopa niškog dr Jovana, a na inicijativu mr Ivana Redija, pozivaju građane Niša i akademsku zajednicu da 31. januara 2015. godine, u 19 sati, dođu u Hotel Grand, na treći po redu, veliki dobrotvorni >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Svetosavski bal.

Učešće na ovogodišnjem balu ostvaruje se minimalnom donacijom od 2.000 dinara, uplaćenom na žiro račun. Svaki veći iznos prima se sa velikom zahvalnošću.

Sva sredstva prikupljena od dobročinitelja, namenjena su Dečijoj klinici za interne bolesti i Dečijoj klinici za hirurške bolesti Kliničkog centra Niš. Tekući račun udruženja pedijatara Niš je 160-151245-10, a novac se uplaćuje sa naznakom dobrovoljni prilog za treći Dobrotvorni Svetosavski bal.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

31.januara dobrotvorni Svetosavski bal (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 25.Jan.2015

Studentski kulturni centar Niš i Univerzitet u Nišu, pod pokroviteljstvom rektora prof. dr Dragana Antića, sa blagoslovom Episkopa niškog dr Jovana, a na inicijativu mr Ivana Redija, pozivaju građane Niša i akademsku zajednicu da 31. januara 2015. godine, u 19:00 sati, dođu u Hotel Grand,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.