Svetosavska povelja profesorki fizičkog Mireli Milojević

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svetosavska povelja" profesorki fizičkog Mireli Milojević

Ovogodišnji dobitnik Svetosavske povelje je profesor fizičkog vaspitanja u Specijalnoj školi „Veselin Nikolić“ i predsednica Sportskog društva „Palestra“ Mirela Milojević.

Za nagradu je predloženo 12 kandidata, a odluku da se povelja dodeli Mireli Milojević doneta je jednoglasno.

Mirela Milojević je završila Fakultet za fizičku kulturu u Beogradu, radi u Specijalnoj školi „Veselin Nikolić“ ali je najpoznatija po svom angažovanju u Sportskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << društvu za decu i omladinu sa specijalnim potrebama „Palestra“ gde je predsednica i trener.

Kao trener učestvovala je na više Specijalnih Olimpijskih igara, a u Specijalnoj Olimpijadi Srbije je predsednica Skupštine i koordinator za zimske sportove.

Unikatna povelja, rad vajara Zoran Vasiljković, i novčani deo nagrade u iznosu od 30.000 dinara, Mireli Milojević, biće uručeni na Svetosavskoj akademiji 25. januara u Kruševačkom pozorištu.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.