Izvor: BujanovackiGlas.info, 14.Sep.2017, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škola Sveti Sava: Za sada bez đaka migranata

Po rečima direktorke Biserke Jović, u školu nije stigao  nijedan zahtevBUJANOVAC, 14. septembar 2017. – Nastavu u bujanovačkoj Stručnoj školi „Sveti Sava“, za sada, ne pohađaju učenici iz privremenog prihvatnog centra u Bujanovcu.
Po rečima direktorke Biserke Jović, u školu nije stigao  nijedan zahtev.
Bilo je potrebno da se učenici iz prihvatnog centra, starosti od 15 do 18 godina, njihovi roditelji  ili sam centar, obrate sa zahtevom  kako bi se upisali u našu školu – podseća direktorka.

Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Migranti od ponedeljka na nastavi u OŠ Branko Radičević

Izvor: BujanovackiGlas.info, 14.Sep.2017

Oni će, sa lekarskim uverenjem, ravnopravno pohađati nastavu, kaže ZlatkovićevaBUJANOVAC, 14. septembar 2017. – OŠ. „Branko Radičević“ migranti će početi da pohađaju sledeće nedelje, najverovatnije od ponedeljka, potrdila je za Bujanovačke direktorka škole Gorgana Zlatković..Novu...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.