SRPSKA IGRA PRESTOLA: Stigao je i drugi trejler za Nemanjiće (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA IGRA PRESTOLA: Stigao je i drugi trejler za "Nemanjiće" (VIDEO)

Moćna produkcija.

Serija "Nemanjići - rađanje kraljevine", koju već nazivaju srpskom verzijom serije "Igra prestola", dobila je i svoj drugi zvanični trejler, a s obzirom na to da je u pitanju ogroman producentski poduhvat Radio televizije Srbije, mnogi sa nestrpljenjem očekuju prvu epizodu, koja obećava dobru zabavu.

Pogledajte OVDE po čemu ćemo pamtiti preminulog Bogoljuba Mitića Đošu. 

U seriji koja okuplja čak 218 glumaca i 2.700 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << statista, Stefana Prvovenčanog tumači Vojin Ćetković, ulogu Stefana Nemanje igra Mladen Nelević, a uloga Svetog Save poverena je Draganu Mićanoviću, Vukana Nemanjića igra Nebojša Glogovac, dok će se u ostalim ulogama pojaviti Sloboda Mićalović, Nada Šargin, Goran Sultanović, Miodrag Miki Krstović.

U seriji će se pojaviti i Bogoljub Mitić Đoša, koji tumači ulogu bivšeg ratnika, koji je pobegao u šumu da bi sačuvao sina od rata. Mitić je danas preminuo u 49. godini od posledica srčanog udara (detaljnije OVDE). 

Početak emitovanja prve epizode planiran je za kraj godine. Serija će imati 12 epizoda.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.