Izvor: Pančevac-online.com, 25.Maj.2023, 19:07

SPASOVDANSKA LITIJA U BEOGRADU Patrijarh poručio: Zajedno smo na krstu, zato se zajedno moramo sabirati

Tradicionalna Spasovdanska litija održava se danas od 19 sati. Verni narod će pratiti mošti Svetog vladike Nikolaja Velimirovića od Vaznesenjskog do Svetosavskog sabornog hrama. 20.28 – Obraćanje patrijarha Porfirija Patrijarh Porfirije je rekao da je mislio da ne kaže ništa, ali da je počeo pljusak, koji ima posebno značenje. – Na slovenskom kiša se kaže […] The post SPASOVDANSKA LITIJA U BEOGRADU Patrijarh poručio: Zajedno smo na krstu, zato se zajedno moramo sabirati appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Ispred Vaznesenjske crkve krenula Spasovdanska litija

Izvor: B92, 25.Maj.2023

Ispred Vaznesenjske crkve u Beogradu, večeras se okupio veliki broj građana kako bi učestvovali u Spasovdanskoj litiji koja će u 19 sati krenuti od Vaznesenjske crkve do Hrama Svetog Save.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.