Izvor: Studio B, 30.Jul.2015, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Barajevo, Mađarsko brdo, Svetosavska 49 - gledalac, koji se ranije javljao zbog problema sa septičkim jamama, zvao je da pohvali radnike BVK na čelu sa Zoranom Marinkovićem zbog uspešnog povezivanja 4 septičke jame i to o trošku BVK.

Takođe, pita kada ce biti izmeštena trafostanica koja se nalazi u zgradi, jer je pršle godine bila poplavljena, a i sada kiša ulazi u podrume i pa preti opasnost. Kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je lokalni pogon EDB vršio popravke kad je trafo bio u kvaru i da treba da reši problem isušivanja prostorije.  

Odgovor EDB:

Obaveštavamo Vas da je trafostanica 10/0,4kV na adresi Barajevo, Ul. Svetosavska br. 49, sa reg.brojem V-782, puštena u pogon 30.06.1975.god. i za istu postoji upotrebna dozvola br. 351-265/75-03.

Usled obilnih padavina i zapušenog putno-odvodnog kanala, došlo je do prodora vode u TS u leto 2013.god, što nam je prijavljeno od strane stanara zgrade. Ekipa pogona Barajevo izašla je na lice mesta i u saradnji sa JKP „10. oktobar" Barajevo očišćen je kanal za odvod vode i rešen problem dotoka vode u trafostanicu, a tom prilikom nije bilo prekida u napajanju el.energijom.

Kao i sve ostale TS u objektu i trafostanica V-782 je u skladu sa tehničkom preporukom TP-1 i ispoštovani su svi tehnički propisi u vezi sa njom, u skladu s tim nije ni predviđeno izmeštanje iste.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.