Raspisan Konkurs za dodelu nagrade ,,Sveti Sava

Izvor: OkRadio.rs, 07.Dec.2022, 14:50

Raspisan Konkurs za dodelu nagrade ,,Sveti Sava''

Organizacioni odbor manifestacije „Svetosavska nedelja 2023“, na jučerašnjoj sednici doneo je Odluku o raspisivanju Konkursa za dodelu nagrade ,,Sveti Sava” za 2022. godinu. Dobitnici nagrade mogu biti obrazovno-vaspitne ustanove, pojedinci koji se bave obrazovno-vaspitnim radom u školi i Predškolskoj ustanovi, kao i učenici osnovnih i srednjih škola i studenti, pod uslovima propisanim Odlukom o dedeljivanju nagrade ,,Sveti Sava’’.     Pravo predlaganja kandidata za nagradu ,,Sveti Sava” imaju sva pravna i fizička lica i može se predložiti samo po jedna ustanova, pojedinac, učenik ili student. Predlozi moraju biti dostavljeni u pisanoj formi i sa potrebnim dokazima (fotokopije dokumenata), sa potpunim obrazloženjem, tako da...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U Vranju raspisan konkurs za dodelu Nagrade „Sveti Sava“

Izvor: Danas, 08.Dec.2022, 14:09

Organizacioni odbor manifestacije "Svetosavska nedelja 2023" doneo je odluku o raspisivanju konkursa za dodelu Nagrade "Sveti Sava" za tekuću godinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.