Izvor: Danas, 28.Jan.2015, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radost dečjih ostvarenja

Šabac - U svih 13 šabačkih osnovnih i osam srednjih škola svečano je obeležena školska slava - Sveti Sava. U Školi primenjenih umetnosti organizovana je velika izložba učeničkih radova, dok je u Šabačkoj gimnaziji prigodnu besedu održao Vladimir Vuletić, nekadašnji učenik ove škole i profesor na Pravnom fakultetu. Najviše truda uloženo je u školama na seoskom području.

 Tako je u Pocerini od ukupno 12 izdvojenih odeljenja OŠ "Dositej Obradović" slavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << sa prigodnim programom pripremilo šest škola, a centralna proslava bila je u matičnoj školi u Volujcu. Pored učenika i nastavnika školskoj priredbi prisustvovali su i roditelji, meštani kao i bivši učenici ove škole, jer to je i praznik za selo.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.