Požar u restoranu brze hrane u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Avg.2023, 23:03

Požar u restoranu brze hrane u Nišu

U jednom restoranu brze hrane u Svetosavskom parku u Nišu večeras oko 21 sat izbio je požar, a prema prvim nezvaničnim informacijama nema povređenih ali je pričinjena veća materijalna šteta. Vatrogasci su još uvek na terenu i pokušavaju da spreče da se vatra proširi.

Kako prenosi Instagram stranica "192_rs", na lice mesta je upućeno šest vatrogasaca spasilaca sa dva vatrogasna vozila, u toku je gašenje požara.

Za sada se još uvek ne zna šta je uzrok požara, a veliki broj Nišlija se okupio u blizini lokala i posmatra intervenciju vatrogasaca.

A post shared by 192.RS (@192_rs)
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

UŽAS NA VOŽDOVCU! Žena zapalila rastinje na livadi, vatra se otrgla kontroli: Pravovremenom reakcijom vatrogasci sprečili veći požar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 15:49

U ovom trenutku ekipa dežura kako bi se otklonila opasnost da se plamen negde ponovo pojavi..Starija ženska osoba palila je danas rastinje na livadi iza Ulice braće Jerković, u beogradskoj opštini Voždovac, ali se vatra otrgla kontroli...Uprkos nepristupačnom terenu, vatrogasci su brzo uspeli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.