Pomoć Centra za socijalni rad tražilo 38.000 građana Niša

Izvor: Danas, 15.Maj.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć Centra za socijalni rad tražilo 38.000 građana Niša

Centru za socijalni rad "Sveti Sava" u Nišu obratilo se prošle godine za neku vrstu pomoći više od 38.000 građana, a njih 6.500 koristilo je novčanu socijalnu pomoć, izjavila je sekretar Sekretarijata za socijalnu zaštitu Mirjana Popović. Članak Pomoć Centra za socijalni rad tražilo 38.000 građana Niša se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Miloš Janković je arhivirao predmet „Savamala“

Izvor: Danas, 15.Maj.2019

Novinarka Katarina Živanović iznela je u rubrici Društvo u tekstu "Janković: Pašalić ne želi da se zameri vlastima" od 10. maja 2019. godine niz netačnih i proizvoljnih tvrdnji Miloša Jankovića koje se odnose na rad institucije Zaštitnika građana i moje imenovanje na funkciju zaštitnika...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.