Pokloni, radionice i druženje sa likovima iz crtaća za mališane u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Mar.2024, 20:35

Pokloni, radionice i druženje sa likovima iz crtaća za mališane u Nišu

U sklopu manifestacije Medijana za bebu više, mališani će 6. i 7. marta u parku Svetog Save u Nišu moći da se druže sa likovima iz crtanih filmova, da dobiju poklone, uživaju u nastupu hora “Čarolija”, ali i u krofnama i šećernim jabukama, najavljuju iz Opštine Medijana.

Oba dana program će trajati od 10 do 12 sati. Manifestaciju otvara nastup oko 40 mališana iz hora “Čarolija”, a iz Opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << najavljuju 17 punktova i 17 različitih aktivnosti.

Deca će imati priliku da se fotografišu sa lutkom Barbi, medvedićem i čarobnim ćilimom, da prave konfete, medalje, narukvice, kolačiće sreće i osmomartovske poklone za mame.

Iz Medijane najavljuju i tematske radionice, u okviru kojih će deca moći da dobiju slatkiše, stikere, olovke, magnetiće, maskice, kape, balone i drugo. Ideja je, kažu, da se najmlađi uče kreativnosti kroz zabavu.

Pridružiće se i učenici osnovnih škola “Ćele kula” i “Dušan Radović”, kao i predškolska grupa vrtića “Plavi čuperak”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.