Izvor: RadioCity.rs, 22.Okt.2020, 22:49

Počela prva likovna kolonija u Svetosavskom parku

,,Otvaramo vrata jedne nove, nadamo se obostrano uspešne saradnje. Manifestacija, prva takve vrste u Svetosavskom parku, organizuje se u susret slavi Gradske opštine Medijana, Sveta Petka, sa ciljem da postane tradicionalna, rekao je Nebojša Kocić, predsednik Opštine Medijana. Ova opština je umetnicima dodelila materijale za rad na svečanom otvaranju, nakon čega se izložba premestila u park Svetog Save, gde su umetnici počeli da oslikavaju svoje radove na licu mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << /> Iz udruženja umetnika Car Konstantin rekli su da su veoma zadovoljni saradnjom sa ovom opštinom, kao i da očekuju dalju saradnju i uključivanje mladih ljudi, koji ne moraju nužno da budu članovi udruženja. Ovo udruženje postoji 20 godina i ovom prilikom želeli su da podsete ljude da i dalje postoje, rekla je članica udruženja i umetnica Lidija Mina Šarović.
Planirano je petnaestak učesnika na izložbi, među kojima su: Goran Miljković- Pikaso, Boža Milić- Tisin, Bata Anđelković, Slavoljub Todorović-Zorkin, Lidija Mina Šarović, Marina Živković, Sava Mišić, Dunja Ćirić, Bata Marinković, Branislav Milenković i drugi.
Izložba će trajati do petka, 23.oktobra.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.