Počela 30. Svetosavska nedelja u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2020, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela 30. "Svetosavska nedelja" u Vranju

Nastupom hora Muzičke škole "Stevan Mokranjac" iz Vranja, projekcijom filma "Tri decenije Svetosavske nedelje" i izložbom povodom 950 godina manastira Sveti Prohor Pčinjski, u utorak je otvorena 30. "Svetosavska nedelja" u zgradi vranjskog teatra. Obeležavanje se završava se na Savindan, 27. januara, a Vranjanci će do tada moći da pogledaju izložbe, predstave, koncerte, dečje priredbe i drugi prateći program.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Veliki jubilej: Izložba o DUHOVNOM I KULTURNOM BLAGU manastira Prohor Pčinjski

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jan.2020

U okviru jubilarne, 30. po redu Svetosavske nedelje, u Vranju je otvorena izložba o duhovnom i kulturnom blagu manastira prepodobnog Prohora Pčinjskog. Izložbu su, povodom 950 godina od ustanovljenje ove svetinje juga Srbije, priredili Narodni muzej Vranje i Eparhija vranjska, a autori postavke su...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.