Pesnici obišli Srbe na barikadi

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2012, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesnici obišli Srbe na barikadi

Srpski pesnici, učesnici Svetosavske svečanosti u Zvečanu, obišli su danas građane na barikadi na glavnom mostu na Ibru u Kosovskoj Mitovici i pozvali ih da istraju u borbi za očuvanje svojih ognjišta.

"Borite se za vašu i našu nadu, ako izdržite, ako Bog pomogne da ovo izdržite spasićemo se dve nesreće, vas neće gurnuti u dušmansku zemlju, a nas u dušmansku Evropu", rekao je pesnik Dobrica Erić koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << im je poklonio knjige.

Erić je rekao građanima na mostu da niko sem Boga ne zna šta će biti i dodao da bi sve bilo drugačije da Srbija stoji iza svog naroda.

"Da je sreće da naša zemlja stoji iza vas to bi bilo drugačije, ovako jedni vas guraju sa jedne strane, drugi s druge, a vi se odupirete i što su ti što vas guraju uporniji vi ste jači i čvršći", rekao je Erić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.