Pasta bar 2×2, sada puta tri!

Izvor: Megafon.co, 03.Maj.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pasta bar 2×2, sada puta tri!

Treći Pasta bar 2×2

Pasta bar 2×2 sada je na još jednoj, trećoj lokaciji. Italijanski specijalitet po receptima dvojice braće sada je još bliži “Bulevarcima” Nalazi se na adresi Trg Svetog Save 29a – u parku Svetog Save iza crkve. Možete je dobiti na telefon – 069/442 444 1.
Novi ukusi A sa novom radnjom, stigli su i novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << ukusi u sva tri Pasta bara 2×2.
Na Meniju 1, nova pasta je Primavera koja donosi pravi prolećni ukus sa napolitana sosom, graškom, maslinama, crvenim pasuljem, kukuruzom, parmezanom, origanom i peršunom.
Novi meni Pasta bara 2×2

Na Meniju 3 – dve nove paste.
IL Fumo – kombinuje dimljeni sir, piletinu, beli luk, pavlaku, parmezan i peršun.
IL Diavolo – đavolski dobra kombinacija napolitana sosa, piletine, graška, maslina, crvenog pasulja, kukuruza, parmezana, origana i peršuna.
A kao i uvek, postoje i dodaci koje možete da, po sopstvenom izboru, kombinujete uz postojeće osnovne paste. OVDE pogledajte i priču o flambiranoj pasti iz Pasta bara 2×2.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.