PRVO OGLAŠAVANJE MLADOŽENJE: Veljko u jednoj slici OPISAO CELO VENČANJE: A tek poruka Bogdani (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVO OGLAŠAVANJE MLADOŽENJE: Veljko u jednoj slici OPISAO CELO VENČANJE: A tek poruka Bogdani (FOTO)

Presrećni su!

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić su se juče zakleli na večnu ljubav jedno drugom u kripti hrama Svetog Save. Odmah potom, priređena je gala proslava u luksuznom beogradskom hotelu, gde su Ražnatovići i Rodići ugostili oko 500 ljudi.

Ko je sve uveličao slavlje Bogdane i Veljka pogledajte u galerij ispod!

Posle "svadbe decenije" kako su je mnogi okarakterisali, oglasio se i novopečeni mladoženja i jednom fotkom opisao svoja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutna osećanja. On je okačio fotku sa svojom suprugom uz opis "upravo venčani".

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 25. Нов 2019. у 7:03 PST
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BURNA NOĆ JE IZA RAŽNATOVIĆA: Evo šta se OVOG JUTRA DEŠAVA u njihovoj vili na Dedinju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019

O njihovoj svadbi će se dugo pričati!..Juče je u Beogradu održana "svadba decenije", kako su je mnogi nazvali, a Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, sada Ražnatović, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav. Njih dvoje su crkveno venčanje imali u Hramu Svetog Save, dok je građansko obavljeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OVAJ DETALJ SA VELJKOVE SVADBE NIKO NIJE PRIMETIO Pao dogovor? Sve žene iz porodica Rodić i Ražnatović su na sebi imale JEDNO obeležje

Izvor: Blic, 26.Nov.2019

Veljko Ražnatović se pre dva dana oženio svojom trudnom izabranicom Bogdanom. Njih dvoje su se pred Bogom zavetovali na večnu ljubav, a Ceca je organizovala slavlje za 500 zvanica u prestižnom beogradskom hotelu, gde je održano crkveno venčanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.