PRIZNANJE: Vulinu Orden Svetog Save!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNANJE: Vulinu Orden Svetog Save!

Ovo priznanje predstavlja dokaz da između SPC i srpske države na Kosovu i Metohiji nema nijedne sumnje, nijedne rasprave i da smo na istom zadatku, rekao je između ostalog Vulin

BEOGRAD - Počast.

U manastiru Visoki Dečani u prisustvu ministara spoljnih poslova Ivana Mrkića, odbrane Nebojše Rodića, ministra bez portfelja zaduženog za KiM Aleksandra Vulina i više stotina vernika proslavljena je manastirska slava, a patrijarh Irinej odlikovao je Vladinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kancelariju za KiM Ordenom Svetog Save prvog reda.

Ministar Vulin zahvalio je SPC.

- Ovo priznanje predstavlja dokaz da između SPC i srpske države na Kosovu i Metohiji nema nijedne sumnje, nijedne rasprave i da smo na istom zadatku - da Srba na Kosovu bude više, da se život ovde očuva, bude civilizovaniji i vredniji, i da život Srba u ekonomskom, duhovnom i svakom drugom smislu bude još bolji - rekao je on.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ARANĐELOVDAN KOD ČEDE: Slavili Beko, Kole i Haris!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013

Lider LDP-a u petak veče u svom luksuznom stanu kod Arene proslavio drugi dan krsne slave, a među gostima bili su još i Željko i Jovana Joksimović, Minja Milentić i ostatak džet seta..BEOGRAD - Lider LDP-a Čedomir Jovanović, obeležio je u petak veče drugi dan svoje krsne slave Aranđelovdana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.