Izvor: JUGpress.com, 13.Apr.2023, 21:07

Otplata dugova na rate kod „Objedinjene naplate“ 

NIŠ

JKP „Objedinjena naplata“ omogući će Nišlijama koji nisu izmirili svoja dugovanja da to učine na više rata. To se odnosi i na građane koji primaju pomoć Centa za socijalni rad „Sveti Sava“ u Nišu. Nišlije za reprogram dugovanja mogu da se prijave JKP „Objedinjena naplata“ od 1. maja do 30.juna.

                   Reprogram za otplatu dugovanja odnosi se i na one Nišlije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koje su već imale potpisan reprogram. Oni dugovanje mogu da  izmire u 24 rate.

                   Nišlijama koji se nalaze na evidenciji Centra za socijalni rad predviđena je mogućnost otpalte dugovanja na 60 rata. (kraj)VP/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.