Obeležavanje parking mesta u više niških ulica i druge servisne vesti

Izvor: Megafon.co, 28.Okt.2020, 12:02

Obeležavanje parking mesta u više niških ulica i druge servisne vesti

JKP Parking servis U sredu, 28. oktobra, biće obeležena parking mesta za osobe sa invaliditetom u Prijezdinoj, u ulicama Orlovića Pavla i Đuke Dinić, kao i površina u Prijezdinoj.
Ekipe javno komunalnog preduzeća Parking servis Niš radiće i na zameni sijalica i otklanjanju kvarova na Vizantijskom bulevaru, u ulicama Jeronimova, Svetosavska, 7. juli, Obrenovićeva, Nikole Pašića i u Banji Topilo.
Montaža svetiljke na novopostavljenom stubu javnog osvetljenja planirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << je na Margeru i Trgu kralja Aleksandra, kao i montaža stuba javnog osvetljenja na Trgu Patrijarha Pavla. Saobraćajni znakovi za zimsku službu biće postavljeni u Niškoj Banji.
JKP Naissus Zbog kvarova na vodovodnoj mreži doći će do prekida u vodosnabdevanju u sredu, 28. oktobra, u više niških ulica:
Naselje Suvi Do, ul. Danila Vučkovića br. 3 – Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Danila Vučkovića br. 3. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati;
– Ulica Slobodana Penezića Krcuna br. 5-3 – Čuje se šuštanje u šahti, potrebno je raskopavanje u pomenutoj ulici. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati;
– Ulica Vojvode Mišića bb – Nastavljaju se radovi na osposobljavanju magistralnog cevovoda usled nedavne havarije u ulici Vojvode Mišića (kej blizu Gradske toplane). Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju.
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži u sredu, 28. oktobra, bez napajanja će biti:
– Od 08:00 do 10:00 – deo Malče i Pasi Poljane;
– Od 08:00 do 11:00 – deo ulice Vojvode Mišića (br. 60);
– Od 08:30 do 11:30 – deo ulice Branka Bjegovića;
– Od 08:30 do 13:00 – deo Čokota;
– Od 09:00 do 11:00 – delovi ulica Pribojske, 22. decembra i Kladenske;
– Od 09:00 do 14:00 – deo Pukovca;
– Od 10:00 do 11:30 – deo Perutine;
– Od 10:00 do 12:00 – deo ulice Josifa Pančića;
– Od 11:00 do 13:00 – deo Čarnojevićeve ulice.

Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.