Izvor: Blic, 04.Jun.2023, 21:13

"OVAJ RADI U KLUBU I TAMO NAŠOJ DECI PRODAJE DROGU" Po Lazarevcu osvanuli plakati sa imenima i fotografijama dilera, a evo ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA

"10 godina jedan od glavnih prodavaca kokaina i heroina. Ranije hapšen zbog dilovanja droge", "Bavi se prodajom kokaina, marihuane", " Radi u obezbeđenju noćnih klubova u kojima prodaje našoj deci drogu"... samo su neke od nizu poruka koje su osvanule na mnogobrojnim plakatima, pored fotografije muškaraca za koje se tvrdi da su lazarevački dileri. Kako saznajemo, iza ovih plakata stoji Udruženje Sveti Sava, koje godinama unazad u ovoj opštini ukazuje na dilere.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udruženje ponovo izlepilo Lazarevac plakatima sa slikama i podacima navodnih narkodilera

Izvor: Radio 021, 05.Jun.2023, 07:02

"Deset godina jedan od glavnih prodavaca kokaina i heroina", "Bavi se prodajom kokaina, marihuane", "Radi u obezbeđenju noćnih klubova u kojima prodaje našoj deci drogu"..

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.