Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Maj.2023, 16:08

Novopazovčani odali poštu stradalima u školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu

STARA PAZOVA – Određeni broj građana okupio se ispred OŠ “Rastko Nemanjić Sveti Sava” u Novoj Pazovi kako bi odali počast žrtvama tragedije u beogradskoj osnovnoj školi.  Na fontani ispred škole su ostavili cveće i zapalili sveće u znak saosećanja sa onima koji su pretrpeli gubitak u ovoj tragediji. U većini škola na teritoriji opštine […]
Vest Novopazovčani odali poštu stradalima u školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić i Nikodijević položili venac i zapalili sveće za žrtve masakra u Mladenovcu i školi na Vračaru

Izvor: Blic, 07.Maj.2023, 12:52

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević, danas su ispred Starog dvora, zapalili sveće i odali poštu tragično stradalim žrtvama u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar” na Vračaru, Mladenovcu i Smederevu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.