Izvor: Blic, 11.Apr.2023, 11:36

"Najmlađa pacijentkinja koja je doživela ŠLOG imala je samo 19 godina!" Užasni simptomi pogađaju mlade posle korone: Posledice se ispoljavaju i godinu nakon PRELEŽANOG VIRUSA

- Najmlađa pacijentkinja koju smo lečili, nakon što je preživela moždani udar, imala je samo 19 godina - kaže doktor Dejan Munjiza, kardiolog i specijalista za prevenciju, dijagnostiku i lečenje moždanog udara i njegovih posledica u Bolnici „Sveti Sava“ u Beogradu. On naglašava da ovo posebno govori o tome koliko su se faktori rizika poput načina života i posledice kovida umnožili. Nažalost, mladi ljudi posebno su im izloženi.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.