Izvor: Luftika.rs, 26.Nov.2022, 15:45

Na kukovima istetovirala lik Miloša Bikovića, kulu Genex i Hram Svetog Save, cela noga za film „Južni vetar“ (FOTO)

Tetovaže su odavno omiljene među srpskom omladinom, a neretko se susrećemo sa pravim umetničkim delima na koži. Nažalost, mnogi preteraju i to ozbiljno pa nešto što bi možda mogla i biti umetnost pretvore u neopisivi a bogami i neobjašnjivi kič.
Da li je ovo jedna od takvih tetovaža, na vama je da procenite.
Naime, devojka je celu svoju nogu simbolično posvetila filmu „Južni vetar“ i najvažniji motivi su definitivno tamo.
Naime, na kuku se nalazi poznata zgrada >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Geneksa, kao i vrh Hrama Svetog Save, dok je na samoj zadnjici crtež šake i podignutog srednjeg prsta. Odmah pored je Lice Miloša Bikovića.








View this post on Instagram


















A post shared by Petar Popovic (@peki_tattoo)


Tu su još mnogi motivi poput novca, pištolja, ali i „Crni sin“.
Ova slika neko vreme kruži internetom, i mnogi bacaju foru da je „Južni vetar prop’o“, ali ispod same fotografije stoje samo reči hvale.
– Nisam ljubitelj, tetovaža ali ovo je umetnost koliko je samo truda uloženo, svaka čast, prelepo želim ti puno uspeha u daljem radu“, „svaka čast“ i „ma ti si car“, su samo neki od komentara.
Šta vi mislite o ovoj hrabroj odluci devojke – umetničko delo ili najveća glupost u životu, pita portal zena.blic prenoseći ovu priču.
Izvor: zena.blic.rs
„Žena demon“ je bila kao vila iz bajke, a onda se stvarno unakazila (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.