Mladić potegao nož ispred Centra za socijalni rad u Nišu

Izvor: N1 televizija, 11.Avg.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić potegao nož ispred Centra za socijalni rad u Nišu

Na radnika obezbeđenja u Centru za socijalni rad "Sveti Sava" u Nišu, mladić je jutros potegao nož, jer mu nije bilo dozvoljeno da se bez prethodne najave vidi sa direktorom ove ustanove Zoranom Jovićem.

Međutim, Jović kaže da je sišao ispred zgrade, popričao sa mladićem i sve se završilo mirno i da se radi o "besnom mladiću".

"Nije to toliko ozbiljno bilo. Rešio sam to. Ja sam bio izašao dole, popričao malo sa njim i sve je bilo u redu. Obezbeđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nije htelo da ga pusti, jer se nije prijavio da dolazi kod mene, ali na kraju smo popričali i sve je bilo u redu", kazao je Jović.

On navodi i da je o incidentu obaveštena i policija.

Podsetimo, nakon dva napada u kojima su ubijene dve žene i jedno dete u beogradskim centrima za socijalni rad, zaposleni u ovim ustanovama su tražili dodatno obezbeđenje.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.