LEPOTA! Uređen kej na Nišavi

Izvor: NiskeVesti.rs, 03.Apr.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPOTA! Uređen kej na Nišavi

Novi senici, tobogani, klackalice i penjalice obogatile su kej na Nišavi. Mlado drveće i uređeni travnjaci, davna su želja Nišlija koji žive blizu reke. Uređenju keja raduju i oni stariji jer mogu da odmore u senci senika. Za uređenje nišavskog keja zaslužna je GO Medijana koja je u ovu svrhu potrošila 11 miliona dinara, koliko košta uređenje čak 11 lokacija na teritoriji ove opštine.

Nove igračke i 14 senika postavljeni su na 11 lokacije u Parku Svetog Save >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << i pored Nišave.

Inovirani su prostori na kraju Ulice Pariske komune, u Duvaništu kod česme, preko puta Spomen kosturnice „Ćele – Kula“ , na uglu Rentgenove i Ulice Dragiše Cvetkovića, u dvorištima osnovnih škola „Učitelj Tasa“ i „Ćele Kula“, na šetalištu kod Hotela „My Place“, na Bulevaru dr Zorana Đinđića iza RK „Rabac“ i već popularni „gusarski brod“ u Čairskom parku, koji je već pretrpeo nekoliko oštećenja.

Ukupna vrednost izvedenih radova je blizu 11 miliona dinara, obezbeđenih iz budžeta GO Medijana za 2015. godinu.

Iz GO Medijana mole Nišlije da čuvaju novopostavljene sprave, kako bi svima nama grad bio lepši a deca imala svoje bezbedno mesto za igru.

Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.