KAKO ĆE VLADETA DA VODI GRAD? Škoro: Ponoš da je Sveti Sava kao Đilasov kandidat nema šansu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 00:34

"KAKO ĆE VLADETA DA VODI GRAD?" Škoro: Ponoš da je Sveti Sava kao Đilasov kandidat nema šansu (VIDEO)

Škoro iskreno o đilasovcima

Srđan Škoro je prokomentarisao Đilasove kandidate za predstojeće izbore, rekavši da posle toliko godina nemaju nikog novog nego idu i skupljaju okole kandidate.

Posle toliko godina nemaju nikog novog nego idu i skupljaju okolo kandidate! Kako će Vladeta da vodi grad? Hoće li ovi iz stranaka da mu prave tim? Ponoš da je genije, da je Sveti Sava, on kao Đilasov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kandidat nema šansu! - rekao je Škoro.

PONOŠ - ĐILASOV VOJNI PENZIONER

Škoro o đilasovcima:

"Posle toliko godina nemaju nikog novog nego idu i skupljaju okolo kandidate! Kako će Vladeta da vodi grad? Hoće li ovi iz stranaka da mu prave tim? Ponoš da je genije, da je Sveti Sava, ON KAO ĐILASOV KANDIDAT NEMA ŠANSU!" pic.twitter.com/R4B64KX1oe

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 3, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.