Jubilarni Međunarodni festival folklora od 16. do 20. jula

Izvor: RadioCity.rs, 12.Jul.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilarni Međunarodni festival folklora od 16. do 20. jula

Učesnici festivala su ansambli iz: Argentine, Bugarske, Kipra, Kolumbije, Moldavije, Poljske, Portorika, Rumunije, Crne Gore i Srbije. Festival tradicionalno počinje i završava se defileom svih učesnika kroz Obrenovićevu ulicu.
Svečano otvaranje je 16. jula na keju, a zatvaranje 20. jula u parku Sveti Sava.

Za 17.  jul predviđeni su nastupi u Nišu od 20 i 30, u parku >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Sveti Sava, a u isto vreme deo učesnika će se predstaviti na koncertima u Vladičinom Hanu i  Beloj Palanci. 
Naredna dva dana ansambli će gostovati u Knjaževcu, Vladičinom Hanu i Beloj Palanci. 

Poslednjeg dana festivala, nakon defilea kroz Obrenovićevu od 19 sati, očekuje na  svečano zatvaranje i završni koncert  od 20 i 30  u parku Sveti Sava. 

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.