JEZIVA SCENA NA VRAČARU: Automobil se zakucao u autobusko stajalište, vozilo SMRSKANO od siline udara, srča na sve strane! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 09:18

JEZIVA SCENA NA VRAČARU: Automobil se zakucao u autobusko stajalište, vozilo SMRSKANO od siline udara, srča na sve strane! (FOTO/VIDEO)

Sve se dogodilo u večernjim satima

Stravična saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u centru Beograda u ulici prekoputa Hrama Svetog Save na Vračaru, kada se automobil pod nerazjašnjenim okolnostima zakucao u stub tik pored autobuskog stajališta.

Za sada nije poznato stanje učesnika ove saobraćajne nezgode. Kao što se može videti na snimku i fotografijama, oko mesta nezgode vidljivi su ostaci srče po putu i razbacani delova automobila, koji je potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << havarisan od siline udara.

- Uleteo u stanicu preko puta Hrama Svetog Save sinoć, stanje učesnika nije poznato - piše na Instagram stranici "moj_beograd_rezerva."

Snimak i fotografije udesa možete pogledati OVDE.

Izvor: Srbija Danas/V.M.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD TOPOLE Vozač izgubio kontrolu, automobil sleteo u kanal (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Feb.2024

Na starom putu koji povezuje Topolu i Arandjelovac došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu, sleteo sa puta i završio u kanalu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.