Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2024, 23:55

Igor Mirović održao Svetosavsku besedu u Skoplju

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović održao je Svetosavsku besedu večeras u Skoplju, na svečanoj akademiji povodom Dana Svetog Save. Čestitajući praznik, Mirović je podsetio na to da je najmlađi sin velikog župana Stefana Nemanje, Sveti Sava, postavio čvrste temelje naše crkve i da je ona postala i ostala jedini duhovni i politički kontinuitet u našoj istoriji od tog vremena do danas.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Igor Mirović održao Svetosavsku besedu u Skoplju

Izvor: Blic, 28.Jan.2024, 01:03

Igor Mirović održao je Svetosavsku besedu večeras u Skoplju, na svečanoj akademiji povodom Dana Svetog Save, na kojoj je govorio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.