Humanitarni bazar za pomoć maloj Lani, novac hitno potreban

Izvor: JužneVesti.com, 23.Sep.2020, 20:07

Humanitarni bazar za pomoć maloj Lani, novac hitno potreban

Kako bi pomogli u sakupljanju novca za lečenje jednogodišnje Lane Jovanović, Nišlije će u nedelju, 27. septembra u parku Svetog Save organizovati drugi humanitarni bazar. Kako kažu, za lečenje je potrebno sakupiti preko 2 miliona dolara, a svoje rukotvorine Nišlije će prodavati od 17 do 22 sata.

Lani je dijagnostifikovana spinalna mišaćna atrofija, tip 1, a kako bi pomogli da novac za lečenje i lekove >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prikupe, akciji su se pridružile Nišlije okupljene u Fejsbuk grupi "Niš za malenu Lanu". Nakon što je na prvom bazaru u centru Nišu prikupljeno 242. 200 dinara za njeno lečenje, sada najavljuju novu humanitarnu akciju.

Organizujemo drugi po redu humanitarni bazar u parku Svetog Save i pozivamo sve ljude da se odazovu našem pozivu i da svi zajedno pomognemo Lani da izađe kao pobednik i ima srećno detnjistvo - kažu organizatori.

Na prodajnim štandovima će biti izložene igračke, bojanke, knjige, slatkiši, nakit, dekupaž, garderoba, a za decu je organizovana muzika, klovn i drugi zabavni sadržaji.

Akciju prikupljanja novca pokrenula je i humanitarna fondacija "Budi human", a oni koji žele da pomognu mogu poslati poruku na 3030 u kojoj će upisati 808.

Osim putem sms-a, građani novac mogu uplatiti i na dinarski 160-6000000069907-42, kao i na devizni račun 160600000006991130.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.