Izvor: SEEcult.org, 24.Avg.2018, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica radnika preminula u NBS zbog curenja gasa

Dva radnika privatne firme za održavanje protivpožarnih sistema preminula su 24. avgusta u Narodnoj biblioteci Srbije u Beogradu od posledica curenja otrovnog gasa, zbog čega je iz zgrade evakuisano oko 50 osoba. Do tragedije je doslo je oko 13 sati, a za sada se, kako je prenela RTS, ne zna o kom gasu je reč. Policija je dozvoljava pristup objektu na Svetosavskom platou. Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević rekao je da se nesreća dogodila ođednom i na malom prostoru, te nije bilo opasnosti ni po koga drugog.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MINISTAR KULTURE VLADAN VUKOSAVLJEVIĆ O TRAGEDIJI U NARODNOJ BIBLIOTECI: Izgubljena su dva života, iscureo je otrovni gas u kontrolnoj sobi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2018

On je dodao da je reč o vanrednoj kontroli protivpožarnog sistema..Ministar kulture Vladan Vukosavljević potvrdio je da su dva muškarca izgubila život danas u Narodnoj biblioteci, kada je došlo do curenja otrovnog gasa prilikom vanredne kontrole protivpožarnog sistema...Pročitajte i:..- Ono...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.