Doživite Beograd iz vazduha

Izvor: RTS, 31.Maj.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživite Beograd iz vazduha

Sve više turista, ali i ljubitelja letenja odlučuje se za panoramsko razgledanju naše zemlje iz aviona. U aero-klubovima i vazduhoplovnim školama kažu da je ovo nezaboravno iskustvo za sve one koji vole avanturu.
Minijature Kalemegdanske tvrđave, Avalskog tornja, Hrama Svetog Save, brujanje propelera i povremeno propadanje u vazduhu-doživeće oni koji se odluče za razgledanje Beograda iz aviona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Beograd iz vazduha izgleda fantastično. To je divno iskustvo za porodice, turiste, ukoliko želite nekoga da iznenadite. Svima bih to preporučio", kaže Zoran Modli, pilot.
Avion ima duple pilotske komande, pa je moguće da putnik, uz kontrolu pilota, nakratko upravlja letelicom.
"Interesovanje je veliko, pre svega naših ljudi. Strani turisti i ne znaju da ovakva vrsta izleta postoji, gde i kome mogu da se obrate, jer ja nigde još u nekom hotelu nisam video da postoji obaveštenje o ovakvim podacima. Jednostavno, toga nema", Zoran Modli, pilot.
Avijacija je za mnoge, kažu, pre svega, divna zabava i neobičan način da se upozna Beograd.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.