Donesite pročitanu knjigu i zamenite je novim naslovom - u četvrtak u NKC-u

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2023, 10:12

Donesite pročitanu knjigu i zamenite je novim naslovom - u četvrtak u NKC-u

Čitaoci, pisci, studenti, đaci, ali i svi koji žele da učestvuju u tradicionalnom "Svetosavskom antikvarijatu" - mogu u četvrtak, 26. januara od 12 do 14 sati, da dođu u Niški kulturni centar, donesu knjigu koju su pročitali i u zamenu za to uzmu neki novi naslov.

Već 18 godina Niški kulturni centar organizuje "Svetosavski književni antikvarijat", kada uz druženje i razgovor građani mogu da razmene >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << knjige i utiske o tome što su čitali.

Oni koji imaju knjige koje su pročitali, ne žele da ih čuvaju u kućnoj biblioteci, već bi ih rado podelili sa drugima, dobrodošli su na tradicionalnu razmenu.

Dobrodošli su svi poštovaoci knjige - čitaoci, pisci, studenti, đaci - da nam se pridruže i učestvuju u razmeni: da donesu svoje pročitane knjige, i zamene ih nekim drugim naslovima koje bi voleli da pročitaju. U duhu svetosavlja, negujemo ljubav prema knjizi, i ističemo važnost učenja i duhovne nadgradnje - poručuju iz NKC-a.

Poručuju i da će posetioci tako moći i da dođu do nekog naslova koji su možda dugo želeli da pročitaju, ali nisu imali prilike da ga pronađu, ali i razmene iskustva.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.