Izvor: Danas, 29.Jun.2023, 09:45

„Dok devojčica prodaje krofne, činovnici se dobaciju milionima evra“: Zašto je novac za nabavku rudarske opreme otišao na izgradnju Hrama?

Odluku da se iz budžeta namenjenog Ministarstvu energetike za potrebe nabavke rudarske mehanizacije za površinske kopove Elektroprivrede Srbije uzme 472 miliona dinara i prebaci u tekuću budžetsku rezervu i potom dodeli za nastavak radova na Hramu Svetog Save u Beogradu sagovornici Danasa smatraju iracionalnom i potpuno pogrešnom.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

O novom izdvajanju za Hram Svetog Save: "Dok jedna devojčica prodaje krofne za lečenje oca..."

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2023

Odluka da se 472 miliona dinara namenjenih EPS-u prebaci za nastavak radova na Hramu Svetog Save u Beogradu izazvala je brojne komentare u javnosti.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.