Dejan Milićević u bolnici: Na Instagramu objavio fotografiju i otkrio kako se oseća

Izvor: Prva.rs, 24.Okt.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Milićević u bolnici: Na Instagramu objavio fotografiju i otkrio kako se oseća

Četrdesetosmogodišnji fotograf je na društvenoj mreži Instagram, objavio fotografiju iz bolnice i otkrio kako se oseća.

- Hvala Bogu dobro sam. Preziveću i ovo i biti još jači. Jučerašnji dan je bio koban za mnoge. Hvala timu bolnice Sveti Sava odeljenje moždani udari na brzoj intervenciji i detaljnoj analizi i predanosti. Hvala doktorima, mojim sestrama i bratu koji mi boravak ovde čine sjajnim. (za onoga ko je poslao ovaj energetski udar na mene sledi bumerang) - poručio je fotograf na svom Instagram profilu, uz fotografiju iz bolničke postelje.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Dejan Milićević doživeo moždani udar?! Hitno je prebačen u bolnicu Sveti Sava (foto)

Izvor: Svet, 24.Okt.2018

Dejan Milićević (48), poznati modni fotograf i reditelj, hitno je smešten u bolnicu Sveti Sava na odeljenje neurologije.. “Hvala Bogu dobro sam. Preziveću i ovo i biti još jači. Jučerasnji dan je bio koban za mnoge. Hvala timu bolnice Sveti Sava odeljenje moždani udari na brzoj intervenciji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.