Deca se poklonima uvek raduju

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2013, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca se poklonima uvek raduju

Nedavno je s popriličnim zakašnjem Deda Mraz stigao da poseti i mališane, okupljene u prostorijama u Srpskog kulturnog klubu "Sveti Sava" u Altštetenu.

Dijana Baumgartner sa Deda Mrazem

 

Već u prepodnevnim satima deca su nestrpljivo očekivala deku sa belom bradom, a ona koja su u folklornom udruženju imali su probu i tako trenirajući dočekala Deda Mraza.

 

Proslava u subotu

Naredne aktivnosti ovog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su obeležavanje klupske slave, koja će biti organizovana 26. januara, dok je za 17. februara predviđen fudbalski turnir u školskoj sali Šental u Altštetenu.

Po prvi put je stigla i Baka Mrazica, takođe obučena u crveno odelo, koja je pomogla Deda Mrazu da nosi dva puna džaka kolača, bombona, čokolada i mandarina. Posle kratkog pozdravljanja sa decom, počela je podela paketića, a za uzvrat deca su morala da otpevaju ili odrecituju kratku pesmicu.

 

Pootom je organizovan ručak, koji je uprava kluba besplatno spremila za decu i roditelje. Ovog puta, Deda Mraz je bio Savo Jović, a Baba Mrazica - Smiljka Miletić.

  Uprava časti: Besplatan gulaš

 

- Neki dele paketiće već u decembru, a uprava našeg kluba je odlučila da to bude u čast srpske Nove godine. Mislim da je tako najlepše - kaže Ljubiša Mirić, predsednik kluba.

  Žaklina Rakić

 

- Deca su najradosnija kada dolazi Deda Mraz i podeli im paketiće. Slatkiše mozemo da kupimo u trgovinama, ali nije to isto. Danas je bilo baš lepo, deca su se družila, a i mi sa njima - dodaje Smiljka Miletić.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.