Danas počinje manifestacija “Zimski dani u Medijana 2017. za bebu više”

Izvor: JUGpress.com, 28.Dec.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje manifestacija “Zimski dani u Medijana 2017. za bebu više”

NIŠ

Danas u parku Svetog Save u 16.00 sati počinje manifestacija „Zimski dani u Medijani 2017, za bebu više“, u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku .

Manifestacija će trajati četiri dana I za to vreme deca će se družiti sa Deda Mrazom I drugim dragim likovima iz bajki I crtanih filmova. Uz Deda Mraza biće tu I Baka Mrazica, . Za Deda Mraza je već postavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kućica, lilihip prodavnica gde će biti besplatnih lilihip – balona koja će se deliti deci. Deda Mraz će biti u svojoj kućici, dočekivati goste i pričati deci Niša neverovatne priče sa Severnog pola!

Gradska opština Medijana je obezbedila I mnogo poklona za najmlađe. Cilj je da se deci Niša I gradsske opštine Medijana novogodišnji praznici učine što radosnijim a roditeljima pomogne da u prednovogodišnjim danima budu aktivna u novogodišnjim igrana, I kako kažu u Medijani “ najsrećnija”.

Manifestaciju će otvoriti predsednik gradske opštine Nedijana Nebojša Kocić.

„Zimski dani u Medijani 2017, za bebu više“ biće održani po sledećoj satnici:

Četvrtak, 28. decembar i petak 29. decembar od 16.00-19.00 sati

Subota, 30. decembar od 11.00 – 16.00 sati

Nedelja, 31. decembar od 11.00-15.00 sati.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.