Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Maj.2020, 08:58

Da li znate… da je SPC u tajnosti uručila Siniši Malom Orden Svetog Save

Da li znate… … da je samo dva, tri dana pošto je Aleksandar Vučić, po ko zna koji put, obećao pomoć države za završetak izgradnje Hrama Svetog Save, Srpska pravoslavna crkva u tajnosti uručila Orden Svetog Save ministru finansija Siniši Malom?! … da je direktorka osnovne škole u Kisaču smenjena samo zato što je odbila … Članak Da li znate… da je SPC u tajnosti uručila Siniši Malom Orden Svetog Save se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Odlikovanje Malom pred pomoć države

Izvor: Danas, 23.Maj.2020

Sa više od pola godine zakašnjenja ministru finansija Siniši Malom prekjuče je u Patrijaršijskom dvoru u Beogradu uručen Orden Svetog Save Drugog reda, nezvanično saznaje Danas u visokim crkvenim krugovima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.