DOJILA BEBU ISPRED HRAMA SVETOG SAVE! Sofija Milošević izazvala BURU KOMENTARA objavivši HRABRU sliku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 16:25

DOJILA BEBU ISPRED HRAMA SVETOG SAVE! Sofija Milošević izazvala BURU KOMENTARA objavivši HRABRU sliku

"Dojenje je toliko važno. Koliko god je važno za bebu, toliko je važno i za mamu."

Sofija Milošević, poznata manekenka i supruga popularnog fudbalera Luke Jovića, danas se oglasila na društvenoj mreži Instagram, te skrenla pažnju svim ženama koliko je važno dojenje deteta.

Ona već sedam meseci doji, sudeći po komentarima ispod fotografije. Međutim, ono što je mnoge šokiralo je detalj da je dojila dete ispred Hrama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svetog Save.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

- Dojenje je toliko važno. Koliko god je važno za bebu, toliko je važno i za mamu. Dok beba dobija jak imunološki sistem, dojenje proizvodi prirodno umirujuće hormone poput oksitocina i prolaktina koji podstiču smanjenje stresa. Zaista sam zahvalana što sam u stanju da dojim bebu već 7 meseci - napisala je Sofija.

Mnogi su je podržali u ovom poduhvatu, iako je na javnom mestu, te je dobila mnogo poruka podrške ispod fotografije.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Dok, sa druge strane, mnoge je šokirao ovaj hrabar potez i to na javnom mestu, te su smatrali da je Miloševićeva  navodno nepristojna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.